Горещ дебат в студиото на бТВ. Българското правителство пое ангажименти, които

...
Горещ дебат в студиото на бТВ. Българското правителство пое ангажименти, които
Коментари Харесай

Цветанка Ризова поиска извинение от БСП заради изкуствената паника с бежанците

Горещ спор в студиото на бТВ. 

" Българското държавно управление пое задължения, които надвишават уговорките ни по силата на Дъблинското съглашение. Вместо пълноправно участие в Шенген, получихме нещо като подарък на гибелта ", това сподели в предаването " Лице в лице “ зам.-председател на парламента Кристиан Вигенин.

Социалистът предизвести, че Австрия може да ни върне сред 6000 и 9000 мигранти, които са минали и са получили регистрация на наша територия.

" Защо българското държавно управление се ангажира с тази договорка, в случай, че след няколко месеца Дъблинското съглашение към този момент няма да важи и ние няма да бъдем длъжни да одобряваме назад бежанци?, попита Вигенин. Днес беше изяснено, че интеграцията на мигрантите ще бъде включена в програмата на общините, а кметовете не знаят за тази стратегия.

В края на предаването Цветанка Ризова непосредствено попита депутата дали от БСП са подготвени да поднесат извиненията си на цялото българско общество, в случай че се окаже, че основават изкуствена суматоха с прогнозите, касаещи бежанците.

Вигенин не сподели дали от БСП ще се извинят, само че беше безапелационен, че социалистите не основават суматоха, защото " суматохата я създавали ръководещите “, а те просто цитирали документи, които били написани " черно на бяло “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР